jeroenvereecke.nl

Een display of ander object voor uw tentoonstelling laten maken?

Ik kom graag in musea en het theater. Ik werk dan ook graag voor culturele instellingen. Onlangs bundelde ik mijn krachten met Jelle Smit. Hij heeft ruime ervaring als art handler en collectiebeheerder bij diverse musea. Samen met hem werkten we aan de tentoonstelling “Koninklijke kunst” van museum Gouda. 
 
De tentoonstelling is ontworpen door Theo Tienhoven. In overleg met hem en het museum werkten we de te maken objecten technisch uit. Wij maakten in onze werkplaats alle sokkels en een podium. Jelle installeerde de sokkels en de objecten die er op tentoongesteld worden op locatie.
Met onze gecombineerde expertise kunnen wij de hele realisatiefase van een museum overnemen, van het vertalen van ontwerpen naar technische uitvoerbaarheid tot de uiteindelijke installatie.
 
Dankzij Jelle’s museumervaring houden we altijd rekening met de veiligheid en installatie van de objecten, evenals de wensen van bruikleengevers en de beleving van de bezoekers. Wij zorgen ervoor dat onze producten niet alleen constructief perfect zijn, maar ook dat de afwerking van goede kwaliteit is en het ontwerp naadloos tot leven komt.
foto: Jelle in Beeld
foto: Jelle in Beeld
foto: Jelle in Beeld
foto: Jelle in Beeld

Gezamenlijk werkten wij al voor:

Uw eigen meubel laten maken?
Neem contact op!