jeroenvereecke.nl

U wilt een meubel laten maken?


Vakmanschap & Hoogste kwaliteit

Een meubel met karakter, gemaakt van hoogwaardige producten en met aandacht.

Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het maken, relatiegeschenken, decors, interieurs, keukens, kasten, trappen, lampjes, snijplanken, gitaren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat klanten
zeggen

Ervaring Radka

“We zijn erg tevreden met de diensten van Jeroen Vereecke, communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, erg klantvriendelijk en de planning klopt altijd. Hij komt zijn woord na.”

lees meer »

Ervaring Familie Veth

“De heldere communicatie, het vakmanschap, de betrouwbaarheid en de samenwerking hebben we als prettig ervaren.
Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.”

lees meer »

HET proces

Voor ieder meubel dat wordt gemaakt doorloop ik met mijn klanten hetzelfde proces. Waarom? Heldere en afgebakende stappen zorgen voor een helder ontwerpproces en dus voor een goed eindproduct. Het zorgt dat u als klant weet waar u aan toe bent. Zo weet u steeds waar ik voor u mee bezig bent en wat u van mij mag verwachten. 

stap 1. schets

U neemt contact en vraagt ons een offerte te maken. We gaan eerst samen met u globaal verkennen wat u wilt. Waar komt het meubel te staan? Hoe ziet die ruimte eruit? Welke materialen zijn er al in die ruimte gebruikt? Heeft u al afbeeldingen gevonden die u geïnspireerd hebben en als basis voor het ontwerp kunnen dienen?

Op basis van dit gesprek maak ik een schets en een prijsindicatie. Omdat ik nog geen definitief ontwerp heb, is deze prijsindicatie ook nog niet definitief. Ik garandeer wel dat u na het maken van het definitieve ontwerp nooit meer dan 115% van die indicatie betaald. Ben je akkoord met de indicatie? Dan heeft u een overeenkomst en ga ik het ontwerp detailleren en materialiseren.

stap 2. ontwerp

Ik weet wat ik grofweg voor u mag maken. U weet grofweg wat de prijs is.

Nu begint het echte werk. Ik ga de schets die ik maakte uitwerken tot een definitief ontwerp. Hiervoor rekenen ik ook uren in de prijsindicatie. De ontwerp- en materialisatie-fase neemt minimaal een halve dag in beslag.

In deze fase neem ik ieder detail mee en leg het vast. Materialen, overgangen van materialen in het meubel, verbindingen in het meubel, meubelbeslag, aansluitingen en op omliggende wanden en vloer. 

Ik vraag stalen op of maak die en kom dan bij u langs om het ontwerp door te nemen. Ik pas onze tekening naar aanleiding van dit gesprek aan. Dit is het definitieve ontwerp. Ik maak hiervoor een definitieve prijs en plan uw project in.

stap 3. bouw en oplevering
Vorige slide
Volgende slide

En dan ga ik doen wat ik het liefst doe. Maken. Uw maatwerk meubel. 

Zodra we akkoord hebben voor het definitieve ontwerp en u opdracht globaal hebben ingepland, bestel ik het materiaal. Zodra ik start met de bouw laat ik u dat weten en geeft u aan in welke week ik je meubel kom plaatsen. Zodra uw meubel af is, laat ik u definitief weten wanneer ik uw meubel kom plaatsen. 

Vindt u het leuk als ik u op de hoogte houd? Tof! Laat het mij weten en ik stuur je regelmatig updates met foto’s of kom eens langs in de werkplaats

Greep uit
portfolio

Uw eigen meubel laten maken?
Neem contact op!