jeroenvereecke.nl

over
Jeroen Vereecke

 
 
portret van JEROEN in DE werkplaats

Ik ben Jeroen Vereecke met een passie voor nauwkeurigheid en vakmanschap. Ik heb mij gespecialiseerd in fijn timmerwerk. Maar natuurlijk verzorg ik ook het klantcontact, het ontwerpproces en breng ik de creatieve visie tot leven. Samen met jou zoeken we altijd naar de beste oplossingen voor elk project.

Mijn aanpak is gebaseerd op kwaliteit en aandacht voor detail. Ik neem geen genoegen met standaardoplossingen en streven naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. In 2021 heb ik geïnvesteerd in een CNC-frees, waarmee ik maatwerkmeubels en diverse andere producten zoals relatiegeschenken, lampjes en bijvoorbeeld snijplanken vervaardig. Mijn toekomstdroom omvat het creëren van eigen producten en meubels.

Realisatie van Tentoonstellingen

Naast mijn werk als meubelmaker heb ik mijn deskundigheid uitgebreid naar tentoonstellingsbouw voor musea. Hiervoor werk ik samen met Jelle Smit, een ervaren art handler en collectiebeheerder.

Dankzij Jelle’s museumervaring houden we rekening met veiligheid, bezoekersbeleving en de wensen van bruikleengevers. Van technisch tekenaar en werkvoorbereider tot esthetiek; Jeroen Vereecke biedt een complete dienst voor de realisatie van tentoonstellingen.

Heeft u een tentoonstellingsproject waarvoor u mijn expertise wilt benutten? Neem contact met mij op, en laten we kennismaken!

wat klanten
ERVAREN

Ervaring Familie Veth

“De heldere communicatie, het vakmanschap, de betrouwbaarheid en de samenwerking hebben we als prettig ervaren.
Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.”

lees meer »

Ervaring Radka

“We zijn erg tevreden met de diensten van Jeroen Vereecke, communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, erg klantvriendelijk en de planning klopt altijd. Hij komt zijn woord na.”

lees meer »

wat KAN IK voor U maken ?

Weet u al wat je gemaakt wilt hebben? Of heeft u een andere vraag. Vul het formulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.