jeroenvereecke.nl

“We zijn erg tevreden met de diensten van Jeroen Vereecke, de heren zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, hij is erg klantvriendelijk en de planning klopt altijd. Hij komt  zijn woord na.”
Onze geschiedenis met Jeroen (en voormalig partner Richard) gaat ver terug. 14 jaar geleden heeft Jeroen in ons eerste huis een badkamermeubel, gangkast en inloopkast gemaakt. Het was voor ons de eerste keer dat we een “kast op maat” hebben laten maken en het beviel ons zo goed dat we sindsdien (ondertussen 2 keer verhuisd) elke keer weer Jeroen (en Richard) meubelstukken op maat hebben laten maken.
Jeroen gaat zeer georganiseerd te werk. Tijdens de eerste afspraak inventariseert hij de wensen. Jeroen (als ook voormalig partner Richard) zijn uiterst creatief en kunnen voor ieder ruimte een mooie maar ook functioneel meubelstuk neerzetten. Jeroen werkt netjes en zeer nauwkeurig. Hij weet precies welk soort hout hij nodig heeft om aan de wensen van een klant te voldoen. De schetsen zijn al mooi, maar het resultaat overtreft alle verwachtingen. Jeroen is zeer getalenteerd en verstaat zijn vak als geen ander en ook op momenten dat we ze de vrije hand gaven leverde hij uitstekend ambachtelijk werk.
Ondertussen zijn we grootafnemers. Jeroen Vereecke heeft naast bovengenoemde kasten in ons eerste huis ook onder andere een volledige op maat gemaakte keuken geplaatst, ingebouwde zadelkasten met slot en een volledige kinderkamers gemaakt.
We zijn erg tevreden met de diensten van Jeroen Vereecke. Jeroen, net als voormalig partner Richard, zijn op communicatief niveau zeer prettig om mee samen te werken, zijn erg klantvriendelijk en de planning klopt altijd. Hij komt zijn woord na.